Poľovnícky guláš

Budeme potrebovať:

300 g bravčovej masti
750 g jelenieho stehna
750 g stehna z diviaka
300 g koreňovej zeleniny
2 cibule
2 strúčiky cesnaku
6 zemiakov
1 hrnček sušených hríbov
2 zelené papriky
5 paradajok
1 PL korenia Sv. Hubert
1 PL gulášového korenia bez glutamanu
1 PL majoránky
1 PL čierneho mletého korenia
1 PL mletej štipľavej papriky
soľ

Postup:

Mäso nakrájame na kocky. Na masti opražíme cibuľu, pridáme mäso a chvíľu dusíme. Pridáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, zelenú papriku, paradajky, mletú červenú papriku, korenie, cesnak, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso napoly mäkké pridáme na kocky nakrájané zemiaky, gulášové korenie, korenie Sv, Hubert, majoránku, hríby a dusíme do zmäknutia. Podľa chuti dosolíme a podávame.