Budeme potrebovať:

  • 300 g bravčovej masti
  • 750 g jelenieho stehna
  • 750 g stehna z diviaka
  • 300 g koreňovej zeleniny
  • 2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 6 zemiakov
  • 1 hrnček sušených hríbov
  • 2 zelené papriky
  • 5 paradajok
  • 1 PL korenia Sv. Hubert
  • 1 PL gulášového korenia bez glutamanu
  • 1 PL majoránky
  • 1 PL čierneho mletého korenia
  • 1 PL mletej štipľavej papriky
  • soľ

Postup:
Mäso nakrájame na kocky. Na masti opražíme cibuľu, pridáme mäso a chvíľu dusíme. Pridáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, zelenú papriku, paradajky, mletú červenú papriku, korenie, cesnak, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso napoly mäkké pridáme na kocky nakrájané zemiaky, gulášové korenie, korenie Sv, Hubert, majoránku, hríby a dusíme do zmäknutia. Podľa chuti dosolíme a podávame.