Poľovnícky guláš

Budeme potrebovať:
- 300 g bravčovej masti
- 750 g jelenieho stehna
- 750 g stehna z diviaka
- 300 g koreňovej zeleniny
- 2 cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- 6 zemiakov
- 1 hrnček sušených hríbov
- 2 zelené papriky
- 5 paradajok
- 1 PL korenia Sv. Hubert
- 1 PL gulášového korenia bez glutamanu
- 1 PL majoránky
- 1 PL čierneho mletého korenia
- 1 PL mletej štipľavej papriky
- soľ
Postup:
Mäso nakrájame na kocky. Na masti opražíme cibuľu, pridáme mäso a chvíľu dusíme. Pridáme na kolieska nakrájanú koreňovú zeleninu, zelenú papriku, paradajky, mletú červenú papriku, korenie, cesnak, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso napoly mäkké pridáme na kocky nakrájané zemiaky, gulášové korenie, korenie Sv, Hubert, majoránku, hríby a dusíme do zmäknutia.
Podľa chuti dosolíme a podávame.